У Тернополі відкриють перший в Україні виставковий будівельний майданчик просто неба

01.07.2022 07:10   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

2 липня о 10:00 в м. Тернопіль відбудеться відкриття першого в Україні виставкового будівельного майданчика просто неба «Budmall.center».

Тут будуть представлені готові модульні каркасні будинки, барнхауси «під ключ», які можуть стати в перспективі частиною проєктів модульних містечок для переселенців або ж рішенням для туристичної галузі, релокованого бізнесу чи повноцінного, давно омріяного житла для української родини. Також тут будуть презентовані проєкти, що формують нові стандарти якості будівництва, енергоефективності, екологічної та соціальної відповідальності.  

Сьогодні, коли Україна перебуває в стані війни, кожен має боронити державу на своєму місці. Військові — на фронті, волонтери — у тилу, а підприємці — в економічному секторі. Попри усі економічні прогнози ми бачимо, як український бізнес продовжує надійно стояти на підприємницькому фронті, створювати нові проєкти як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. «Budmall.center» — це один їз таких проєктів.

«Місія проєкту «Budmall.center» — створити простір вільних людей та допомогти мільйонам українців, які постраждали під час війни, знайти для себе комфортне, доступне та зручне житло. Також ми прагнемо встановити нові стандарти будівництва з урахуванням енергоефективності та екологічності, а згодом вийти на міжнародний ринок, просуваючи українських виробників та бренд «Україна» у всьому світі», — зауважив засновник компанії «Budmall.center» Тарас Демкура. 

Упродовж дня організатори проводитимуть екскурсії майданчиком. Гості заходу зможуть завітати усередину готових модульних будиночків та навіть придбати чи зробити попереднє замовлення дому для себе. 

Коротка програма заходу:

І. Офіційне відкриття майданчика зі вступним вітальним словом від організаторів.

ІІ. Економічний форум «Лідерство на економічному фронті в час війни» та презентація:

  • проєкту «Кластер сталого розвитку»;
  • виставкової платформи «Budmall.center» як частини кластера;
  • маркетплейсу Budmall.center;
  • благодійної організації «Дім української родини».

Форум включатиме дискусійні панелі, круглі столи з провідними експертами ринку, дизайнерами, архітекторами, проєктантами, виробниками та іншими представниками деревообробної галузі та соціально-відповідального бізнесу  (детальна програма форуму буде опублікована на сторінці події в ФБ).

ІІІ. У рамках заходу на території виставкового майданчика пройде благодійний концерт за участі тернопільських гуртів. Фронтменом концерту стене лідер популярного українського гурту СКАЙ Олег Собчук. Також пройде аукціон картин від тернопільських митців, кошти від якого будуть перераховані ЗСУ. 

Гості заходу: представники будівельної, деревообробної, меблевої, логістичної галузей, громадських організацій, ОТГ, дизайнери, архітектори,  інвестори, рієлтори, ЗМІ та українці, які прагнуть знайти для себе комфортне, доступне та зручне житло.

Час: 2 липня 2022 р., старт о 10:00.

Місце: Виставковий майданчик «Budmall.centеr» знаходиться за адресою: вулиця Бережанська, 65 (біля МРЕО). 

Деталі за тел.: +38 (099) 307 74 70 – Сергій Лакі, директор «Budmall.centеr».

Форма для реєстрації: https://forms.gle/oUWSSw6gig9CRaQt7

Долучитися до соціальних мереж: Budmall Center | Linktree


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі