Дударик презентує «Місяць на небі» до річниці загибелі Василя Сліпака

Опубліковано:
30 Червня, 2022

До річниці загибелі Героя України, всесвітньо відомомого співака, вихованця «Дударика» Василя Сліпака капела презентує «Місяць на небі». Саме ця композиція була улюбленою у Василя, розповів керівник Національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик» Дмитро Кацал.

«Багато хто впізнає Василя Сліпака саме по цій композиції, а його оперні друзі з пів світу вивчили її та співають по нині. На згадку про нього і про кожного, хто вже не заспіває з нами улюблених пісень. Про воїна і співака. Про Героїв цієї війни», – сказав Дмитро Кацал.

Як відомо, Василь Сліпак — всесвітньо відомий український оперний співак, соліст Паризької національної опери, волонтер, учасник Революції гідності та бойових дій на сході України. Загинув у бою від кулі снайпера 29 червня 2016 року. Кавалер ордена «За мужність» І ст., Герой України, кавалер ордена «Золота Зірка».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дударик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: