Дударик презентував першу пісню нового проєкту «Друзі з фронту»

Опубліковано:
29 Червня, 2022

Національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» презентувала пісню у рамках нового проєкту «Друзі з фронту».

Про це повідомив керівник Дударика, диригент, заслужений діяч мистецтв України Дмитро Кацал.

За його словами, військовослужбовець-Дударик Орест Рись, перебуваючи на реабілітації у Львові, навідався до хористів із пропозицією записати одну із пісень для підняття бойового духу і на добру згадку. Цього разу обрали гімн куреню «Залізної Остроги» УСС. 

«Презентуємо вашій увазі! При нагоді записуватимемо із нашими хлопцями, які на фронті, такі листівки у межах нового проєкту «Друзі з фронту». Прем’єри відбуватимуться на нашому YouTube. Слухайте та коментуйте – для на нас це важливо!», – зазначили у капелі. 

Нагадаємо, крім «Друзів із фронту», Дударик має ще проєкт «Прийняття» – щочетверга о 14:00 на YouTube та у соцмережах https://www.facebook.com/Dudaryk.choir капела презентує пісні, які поцупили у нашого народу москалі.

Хористи ідентифікують співанки, відшукують оригінальний текст, далі твори аранжуються, розучуються (період прийняття тривав приблизно півроку) і презентуються в медіа для широкого загалу і на саркому москалям.

Зібрані під час проекту кошти передадуть Збройним Силам України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дударик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: