Усюди проїхав, а у Тернополі не зміг: на Замковій автобус зачепив дроти

Опубліковано:
29 Червня, 2022

У Тернополі автобус зачепив дроти. Могла статися біда. У соцмережах уже жартують, що відтепер провідні європейські автовиробники – для проїзду по Тернополю будуть виготовляти спеціальні автобуси – трохи нижчі.

Небезпечний випадок без потерпілих стався 29 червня, близько 15-ї години на вулиці Замковій. 

Пасажирський автобус пошкодив дроти електромережі, які при падінні спричинили механічні пошкодження легкового автомобіля Citroen.

Рух транспорту на цій ділянці дороги ускладнено. На місці працюють патрульні поліцейські та працівники підрядних організацій. 

Також свідком аварії був і тернопільський журналіст Сергій Сінкевич. Тернополянин поділися своєю думкою про цю ситуацію:

“… Він явно суттєво запізниться до пункту призначення – “двоповерховий” автобус “Херсон – Щецин” зачепив і обірвав тролейбусну електромережу біля готелю “Тернопіль”… І могла трапитись серйозна біда!..((( Бо “збиті” дроти впали на дах легківки “Сітроен”, яка їхала якраз позаду… І це просто пощастило, що ніхто не загинув…

… Говорив з поліцейським-патрульним. Він повідомив – мовляв, зараз прибуде якась “бригада” вимірювати висоту (!) автобуса. Типу – а чи не вищий він часом 4-ох метрів? І, знаєте, якось надто невпевненно це прозвучало… Коли я сказав – “так тут, біля готелю, повинні мати змогу проїжджати будь-які сучасні, і навіть високі, автобуси” – патрульний погодився…
… Я не фахівець “спецелектробригади”, але дозволю сказати твердо: та які, блін, чотири метри? Шо за абсурд? Не намагайтесь зробити винними водіїв автобуса! Вони що, “пролетіти” мали над центром Тернополя? Треба просто визнати – міська електрослужба “прошльопала”, дроти просіли недопустимо низько, і от – трапилось…На жаргоні у таких ситуаціях кажуть – “не треба ля – ля”…)”, – написав пан Сергій.
 
У коментарях чоловік написав, що місцеві вар’яти вже навіть прикол народили – “відтепер провідні європейські автовиробники – для проїзду по Тернополю будуть виготовляти спеціальні автобуси – трохи, бл@, нижчі”…
“Тобто цей автобус проїхав пару областей і тут в Тернополі став занадто високим? Збільшився від спеки?”, – прокоментував Петро Беріт.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія у тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: