В Тернопільській ОВА відбулася нарада з питань безперебійної роботи бюджетоутворюючих підприємств області під час воєнного стану

Опубліковано:
29 Червня, 2022

Сьогодні в обласній військовій адміністрації  відбулася нарада з питань безперебійної роботи бюджетоутворюючих підприємств області під час воєнного стану.

Перший заступник начальника ОВА Ігор Дем’янчук зазначив, що обласна військова адміністрація всіма силами намагається нормалізувати виробничі процеси  підприємств області та сприяти їхній безперебійній  діяльності.

Участь у заході взяв Олег Білобровко – фінансовий директор товариства  ,,СЕ Борднетце-Україна”, яке є одним з основних промислових підприємств області.

Під час наради обговорили проблемні питання, зокрема бронювання працівників підприємств, а також перспективи розвитку  і подальшу співпрацю з метою належного відновлення господарської діяльності місцевих товаровиробників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #тернопіль, #тернопільська ОДА, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: