Жителів Тернопільщини просять терміново йти в укриття під час тривоги

28.06.2022 20:11   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Cигнaли пoвітряної тривоги стали для більшості наших громадян буденними. Але цими повідомленнями жодним чином не можна нехтувати, адже для того, щоб сповістити нас про небезпеку, працюють чимало військових професіоналів.

Про це нагадують в управлінні Патрульної поліції Тернопільської області.

Навіть якщо ви вважаєте, що знаходитесь в не цікавому (як ціль) для ворога місці, то варто пам’ятати, що ми ведемо війну з абсолютно неадекватними особами, дії яких не піддаються ні логіці, ні загальноприйнятим людським нормам.

До того ж, якщо повітряний об’єкт навіть не мав ціллю вашу територію, то збитий засобами ППО втрачає керованість та може впасти у будь-якому місці.

Жителі Тернопільщини, прошу уважно слідкувати за сповіщеннями про повітряну загрозу та терміново йти в укриття, - пише у своєму телеграмі голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш. - Цинічним ударом по торговому центру Кременчука ворог довів, що у нього не залишилось нічого людяного. Бережіть себе та своїх близьких!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі