Скільки грошей вимила нова річка з кишень тернополян?

Опубліковано:
27 Червня, 2022

У Тернополі минулого тижня утворилася нова річечка. Взяла початок із вулиці Спадистої, потекла на Чумацьку й понесла бистрі води далі — в парк «Загребелля». Але тернополяни чомусь обурилися.

null
 
null

Дивно, бо нічого особливого і нового в ситуації, коли за водою пішли наші гроші, немає. В опалювальний сезон ми відчиняємо вікна, щоб не отримати теплового удару, за білого дня йдемо парком на роботу в світлі ліхтарів… Щоразу, дратуючись від такої нехлюйської безгосподарності, набираємо відповідальні служби й отримуємо враження, наче зателефонували абсолютно непричетній до ситуації людини на її приватний номер та ще й посеред ночі.

Фе, які ми дріб’язкові! Ну то й що, що річка «вирвалася з берегів»? Різне буває. Скинемося — і заплатимо. У нас, порівняно з іншими містами, вода недорога. В Тернополі все найкраще і найдешевше — стверджують у міській раді й часто кивають на сусідів.

То й ми порівняймо вартість водовідведення і водопостачання в найближчих до нас містах: Львів — 25,884 грн, Івано-Франківськ — 28,236 грн, Чернівці — 27,912 грн, — Хмельницький — 27,396 грн. А в Тернополі — 36,696! І попри те річки течуть далі, вимиваючи гроші з наших дірявих кишень у великі й цілі. А ми далі це ковтаємо і запиваємо водою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода у тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: