У Тернoполі чолoвік ходив із грaнатою в бaрсeтці

Опубліковано:
24 Червня, 2022

Пiд час пaтрулювaння Тернoполя на вулиці Лoзовецькій прaвоохоронці зупинили чoловіка. При перевірці його документів стало відомо, що це 29-річний тернополянин. Прoте на даний час чоловік ніде не зарeєстрований. Спілкуючись з пoлiцейськими він зiзнався, що в бaрcетці має грaнaту. 

На місце події оперативний працівник Тернопільського райуправління поліції викликав слідчо-оперативну групу. За словами підозрюваного, небезпечний предмет він знайшов кілька днів тому на вулиці. Підібрав та носив весь час із собою.

За словами експертів, при попередньому огляді граната 83 УЗРГМ-2 583 має всі ознаки бойової і при неправильному використанні могла здетонувати. Вибуховий пристрій передали на експертизу в НДКЦ.

Тернополянина затримали згідно зі статтею 208 КПК. Йому інкримінують ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Триває слідство.

Працівники вибухотехнічної служби поліції Тернопільщини виїжджають на усі повідомлення без виключення, оглядають та перевіряють усе, що не дає спокою людям. З початку військової агресії Росії проти України оперативники виявляють чимало бойових небезпечних предметів.

Поліцейські нагадують що у разі виявлення підозрілих предметів, речей, зброї чи боєприпасів, необхідно
одразу повідомити на лінію 102 чи 101. За жодних обставин не підходити близько та не чіпати небезпечний предмет. Поки чекаєте на рятувальників та поліцейських, подбайте, щоб ніхто з людей не заходив у потенційно небезпечну зону. Для цього позначте місце знахідки яскравою тканиною, гілкою або стрічкою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #граната в барсетці, #поліція тернополя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: