ПСП агрофірма «Горинь» до перемоги забезпечуватиме надійний тил нашим воїнам

Опубліковано:
23 Червня, 2022

24 лютого на Україну полетіли перші ракети і з того дня усі українці, кожен на своєму фронті, робить усе, аби перемогти якнайшвидше. Не залишилось осторонь і ПСП агрофірма «Горинь», яка без роздумів і в найкоротші терміни закривала усі питання та потреби.

Дуже швидко у громаді розпочались роботи на усіх фронтах, зокрема, для облаштування блокпотів  підприємство давало у користування маніту, виділило пиломатеріали та метал.

Не менш важливу нішу допомоги зайняло приготування їжі для наших захисників. На тушонки, які виготовляли у Борсуківській громаді, віддали 20 свиней та 15 биків, а для  ТОВ «Скала – Дар» передали 70 свиней для тушонок, та для виготовлення круп 70 тон пшениці та 55 тон ячменю.

З перших днів війни у дефіциті було та, на жаль, залишається пальне. Запитів на потребу як дизпалива так і бензину було і залишається багато. Наразі ПСП агрофірма «Горинь» уже, на різні потреби, віддали більше 4 тонн дизелю та майже тонну бензину.

Не залишались осторонь коли, територіально близько, ламалась техніка, яка прямувала на передову. Працівники забирали її у власний автопарк, шукали усі необхідні запчастини, ремонтували та заправляли до максимуму і лише тоді відправляли на місце дислокації. Також на потреби армії із власного автопарку віддали три КамАЗи і два причепи.

Фінансова допомога для ПСП агрофірма «Горинь» є буденною справою ось уже майже чотири місяці. За весь цей час на рахунки різних благодійних фондів було перераховано 2 млн. грн. та докладено 1200 доларів на легковий автомобіль для воїна з Борсуківської громади, який уже на передовій.

Щопонеділка – прийомний день для люднй, які приходять із будь-якими питаннями. Зараз усі дуже свідомі у питаннях грошей, адже йдуть із конкретикою і кажуть скільки потрібно коштів і на що, не зловживаючи тим, що ПСП агрофірма «Горинь» не відмовляє нікому у фінансовій допомозі. Переважно, виділені кошти коливаються у межах від 5 до 10 тисяч гривень для однієї людини.

З ПСП агрофірма «Горинь» захищати нашу свободу та незалежність пішли сім працівників, за якими збереглось робоче місце та заробітна плата.

Перемога – це неоціненний здобуток, який щосекунди виборюють наші воїни, а кожен із нас повинен забезпечувати для них надійний тил тут, на місцях, пише “Борсуківська громада”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борсуки, #горинь
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: