Киянка Христина Смачило за підтримки благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» передала тернопільській лікарні кисневий концентратор

Опубліковано:
22 Червня, 2022

Допомога армії — на першому місці, та не забувають благодійники і про COVID-19. Хоч і не масово, але ним все ж продовжують хворіти.

Так, киянка Христина Смачило, яка родом із Тернополя, за підтримки благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» передала черговий кисневий концентратор у Тернопільську обласну лікарню.

«Сьогодні всі ми як ніколи потребуємо взаємопідтримки. Допомога один одному стала частиною нашої культури, вже закарбованої в серцях. Добрі справи — це те, що ми творимо вже на підсвідомості. Кожен — на своєму фронті», — прокоментувала благодійниця.

null
null

Багато років Христина працює у сфері медіа та комунікацій, та медицина завжди викликала у неї захоплення і нестримний інтерес.

«Для мене велика честь долучитись до підтримки медичної сфери. Сфери тих, хто героїчно рятує життя і долі», — додала благодійниця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #креатор-буд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: