На ринку в Тернополі відкривають новий магазин козячої продукції

22.06.2022 09:02   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Сьогодні, 22 червня, о 10 годині на Тернопільському міському ринку біля молочного відділу відкривається новий магазин торгової марки «Семеро козенят». Під час відкриття – дегустація смачних козячих сирів.

null

До сьогодні придбати продукцію можна було лиш у м.Бучач, і на сторінці в інстаграм @semero_kozenyat.

null
 

Про породи кіз, які є у господарстві:

Зааненська порода кіз – видатна молочна порода серед спеціалізованих порід. Її батьківщина – Швейцарія (район Бернських Альп), назву дістала від Зааненської долини (Зааненталь). Зааненські молочні кози мають досить гарне здоров’я, гармонійну будову тіла, добре розвинене вим’я та походять від батьків з надзвичайно високими продуктивними ознаками.

Коза альпінської породи має трохи меншу молочну продуктивність, ніж зааненська порода. Проте кози породи альпіна мають жирніше молоко. Ця порода свійських кіз, що пристосована і до стійлового способу годівлі, і до випасання, і до життя в горах, походить з Альпійського гірського масиву.

В цьому році господарство закупило понад 200 голів племінних нетелів Голштинської породи у Нідерландах. Молоко від них планується переробляти на майбутньому переробному заводі.

null

«Семеро козенят» – це гарний вибір для вас і, що дуже важливо – для здоров’я ваших діток. Можете бути впевнені, що сири ТМ «Семеро козенят» стануть номером один у вашому списку покупок.

Торгова марка «Семеро козенят» пропонує сир, виготовлений із натурального  козиного молока. В наявності багато видів сирів, на різний смак – тому поспішіть спробувати смаколики.

«Семеро козенят» – молода команда, яка створює сири з любов’ю і працює на користь та для здоров’я. Продукти відповідають високій якості.

Деталі: https://www.instagram.com/semero_kozenyat/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі