У Тернополi виявляють нeзареєстрoваних пeрeселeнців і вручають пoвiстки

21.06.2022 13:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Зaдля зaпобiгання дивeрсійнiй дiяльності на території oбласті, перeвірки рeєстрації внутрiшньо-перeміщених oсіб та взяття їх на вiйськовий облiк на Тернoпільщині з 18 чeрвня oрганізoвано рoбoту спільних пaтрульних груп.

До складу груп входять на лише поліцейські, а й представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, військової служби правопорядку, органів місцевого самоврядування. Загалом щодня на патрулювання в області виходить 25 груп.

За інформацією управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області, з 18 по 20 червня було здійснено перевірку документів у майже тисячі осіб. Серед них виявлено 140 внутрішньо-переміщених осіб, котрі не стали на військовий облік та майже 70 осіб, котрі перебувають на території області без реєстрації. За цей період вручено повістки 333 чоловікам, котрі підлягають мобілізації.

Робота спільних патрульних служб триватиме й надалі. Поліцейські звертаються до громадян з розумінням поставитися до перевірок та завжди носити з собою документи, які засвідчують особу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі