Як отримати гуманітарну допомогу водою «Опілля»

Давайте допомагати разом!

21.06.2022 07:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

ТОВ «Пивоварня «Опілля» безкоштовно забезпечує питною водою наших захисників та цивільних громадян, котрі постраждали від великої війни в Україні й мають труднощі із задоволенням базових потреб. Таку гуманітарну допомогу компанія надає на підставі звернень від зареєстрованих благодійних організацій, голів військово-цивільних обласних адміністрацій, командирів військових частин, управлінь МВС, МНС, ДПСУ.

Аби отримати воду «Опілля» як гуманітарний вантаж, потрібно виконати простий алгоритм із кількох кроків.

  1. Підготуйте лист-звернення (зразки знайдете за нижчевказаним посиланням).
  2. Перейдіть за посиланням https://opillia.com/voda/.
  3. Завантажте і заповніть заяву.
  4. Заповніть форму, подану нижче, і прикріпіть до неї лист-звернення та заяву (або надішліть на пошту voda@opillia.com).
  5. Дочекайтеся дзвінка менеджера, сплануйте зручні для вас дату/час і дізнайтеся адресу точки самовивозу, з якої зможете забрати воду своїм транспортом. Завантаження гуманітарної допомоги відбувається лише за наявності оригіналу листа-звернення.

Коли є потреба у більш ніж 30 тоннах води і запит на таку кількість підписаний головою військово-цивільної обласної адміністрації, то в такому випадку доставка буде здійснюватися безкоштовно за допомогою залізничного транспорту

Компанія закликає усіх небайдужих людей ділитися інформацією щодо гуманітарних потреб, які виникли внаслідок військової агресії росії, і наближати перемогу разом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі