Ландшафтний патріотизм по-тернопільськи

Опубліковано:
20 Червня, 2022

То й що, що в Україні війна? Не в Тернополі ж. Тому вона не може бути для його влади приводом відмовитися від явних перегинів у благоустрої Файного міста.

Дивіться самі. У першій половині червня управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради провело три закупівлі: щодо влаштування декоративної ландшафтної композиції «Золотий водоспад» на вулиці Є. Коновальця — 12 148,50 грн на обстеження місця плюс 193 639,00 грн на сам «водоспад» і влаштування патріотичної ландшафтної композиції на проспекті С. Бандери на суму 361 163,00 грн. Переможцем усіх закупівель став ФОП Р.М.Черній.

null
null
null

І хто посміє критикувати такі ініціативи, особливо ту, що зі словом «патріотична»? Хіба ті, котрі заздрять підприємцю. Або космополіти, яким байдуже до розвитку рідного міста і які в складний для України час так і не стали її патріотами!

Насправді зміни ландшафту нині можуть бути патріотичними тільки в тих дворах, де люди ламають ноги, на тих ділянках доріг, де не те що мами з візочками, а й автівки буксують.

Усі ландшафні декори-перебори за сотні тисяч гривень спонукають нормальних людей до одного: перевести суми, витрачені на них, у тепловізори, бронежилети, транспорт для наших захисників…

Чи в них уже всі потреби закриті? Чи в Тернополі всі проблеми розв’язані?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #закупівля, #коновальця, #ландшафтний дизайн, #Надал, #тендер, #файне місто тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: