У Тернополі з 20 червня до 18 липня перехрестя вулиць Татарська- Глибока закрили для руху транспорту. Там ремонтуватимуть комунікації, що проходять під землею, адже через їхню неякісну роботу – на цій території просідає асфальт.

У Тернопільській міській раді повідомили, що на цій ділянці, ймовірно, є проблеми з водовідведенням, зливовою каналізацією та водопроводом.

«Зважаючи на те, що перехрестя вулиць Татарська – Глибока є важливим транспортним вузлом у Тернополі, на період проведення робіт визначено декілька альтернативних схем об’їзду транспортних засобів. Зокрема, відповідно до тимчасової Схеми організації дорожнього руху, транспорт, який з’їжджає з «Горбатого» мосту, зможе замість вул. Татарської, повернути праворуч та рухатися далі вулицею Дівочою, де тимчасово буде влаштований двосторонній рух. Далі з вул. Дівочої можна їхати за декількома напрямками: ліворуч на вул. Польову з виїздом на просп. Степана Бандери, або ж з вул. Дівочої рухатися в напрямку до вул. Антіна Манастирського, на якій теж буде встановлено двосторонній рух, або ж продовжити рух до перехрестя вулиць Лесі Українки – Слівенська. Щодо транспорту, який буде рухатися у напрямку вулиць Василя Костянтина Острозького – Живова, доступними для проїзду будуть ті ж вулиці – Дівоча та Антіна Манастирського. Па період проведення ремонтних робіт на перехресті вулиць Татарська – Глибока працівники будуть встановлені дорожні знаки відповідно до схеми організації дорожнього руху. Прохання до водіїв бути уважними і завчасно обирати маршрути руху», – повідомив заступник міського голови Владислав Стемковський.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ремонт дороги
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: