Наймасштабнішому фестивалю Тернопільщини «Файне місто» – 10 років

Опубліковано:
20 Червня, 2022

Фестивалю «Файне місто», який щороку збирає десятки тисяч шанувальників рок-музики, виповнилося 10 років.  Вперше захід провели у 2013 році.

Це був дводенний Open air фестиваль «Файне місто 2013», який провели 20 та 21 липня у центрі Тернополя і парку ім. Тараса Шевченка, на острівку «ЧАЙКА»:

Про ювілей фестивалю його організатори написали у мережі Facebook:

«…Нам пішов 10-рік. 19 червня 2013 року, в одному з пабів Тернополя, народився Фестиваль Faine Misto, а вже за місяць він зустрів перших Файних Людей на своїй території. Це було так давно…

За цей час ми прожили неймовірну кількість яскравих емоцій та збагатились неоціненним життєвим досвідом, познайомились з величезною кількістю крутих людей, які стали невід’ємною частиною оргкомітету, пройшли всі перепони, що траплялись на нашому шляху і продовжуємо йти далі. Але найголовніше — ми знайшли вас, а ви знайшли нас.

Файні Люди, без вас ми не уявляємо наше життя, ви заполонили наші серця назавжди. Разом ми створили легенду, паралельну реальність, в якій хочеться залишитись назавжди.

Кілька місяців тому ми були змушені покинути цю легенду для того, щоб потім було куди повертатись, для того щоб взяти в руки зброю і перемогти мордорських нелюдів, які посягнули на найсвятіше – свободу Вільних Людей.

Дуже хотілося б сьогодні прокричати: “Акція з нагоди нашого Дня народження! даруємо 10 квитків та розігруємо знижку 30% на 120 квитків на всі дні фестивалю”, проте найкращим подарунком для нас сьогодні будуть не придбані квитки, а фінансова підтримка полку 4308, забезпеченням потреб якого фестиваль Faine Misto займається практично від початку повномасштабної війни.

Файні Люди, ми ще неодноразово всі зустрінемось нашою великою родиною на Території Вільних Людей, і будемо насолжуватись Свободою, а поки…

Переможемо окупантів разом

Слава Україні! Привітати нас можна в коментарях) або за реквізитами в шапці профілю.

фото зроблено на 7-ий день Епохи ф.м.», – йдеться на сторінці Faine Misto festival у Facebook.

Організатори щороку збираються у день, коли вперше відбувся фестиваль, щоб згадати найкращі моменти, труднощі і спільний успіх, а також, щоб обговорити нові плани. Так, у 2019 році Максим Черкашин на своїй сторінці написав про те, що ніхто й не сподівався, що фест стане таким популярним.

«Сьогодні у нас (Faine Misto festival / Фестиваль Файне Місто) днюха! Рівнесенько 7 років тому відбулась зустріч на якій було вирішено провести перше Файне! Ніхто тоді й не підозрював, у що вона переросте. Вітання приймаються! P.S. Нещодавно отримали символічний “подарунок” від обласної влади – нам повідомили, що на 50% зменшують підтримку фестивалю», – написав Максим Черкашин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #файне місто, #фестиваль файне місто
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: