Жорстока війна забрала одразу двох жителів Тернопільщини

Опубліковано:
20 Червня, 2022

На фронті загинули одразу двoє oднoсeльчан з Тернопiльщини. Вiд рук рoсiйських oкупантів зaгинули бійці 47-річний Сeргій Aнтонюк та 34-річний Яцюк Aнатoлій.

Про це повідомляє Великодедеркальська громада.

Військовослужбовці родом з села Шкроботівка. Коли росіяни розпочали повномасштабне вторгнення в Україну, мужні воїни не залишилися осторонь та пішли захищати Батьківщину, за що і загинули.

“Дедеркальська громада у жалобі… Трагічне повідомлення про загибель від рук рашистів двох жителів с.Шкроботівки затьмарила цей сонячний літній день. Антонюк Сергій Сергійович, 1975 р.н. та Яцюк Анатолій Іванович, 1988 р.н. віддали своє життя за наш з вами спокій. Висловлюємо щирі співчуття сім’ям та родинам Героїв! Вічна пам’ять та вічний спокій!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Тернополі попрощалися з Ігорем Гесюком – солдатом, водієм 2 стрілецького вiддiлення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти. Він загинув, захищаючи Батьківщину на Запоріжчині.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна в україні, #Яцюк і Антонюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: