Грошi на вiдшкодування матерiальних збиткiв мешканцям Чорткова видiлять з резервного фонду областi, – Володимир Труш

Опубліковано:
19 Червня, 2022

На лiквiдацiю наслiдкiв ракетного обстрiлу Чорткова витратять близько 1,8 млн грн. Наразi це лише попереднi пiдрахунки, оскiльки власники постраждалого майна продовжують звертатись до вiйськової адмiнiстрацiї.

Про пошкодження помешкань заявили близько 400 мiстян.

Як повiдомив голова Тернопiльської вiйськової адмiнiстрацiї Володимир Труш, бiльшiсть будинкiв мають подiбнi пошкодження: вибитi вiкна, пошкодженi склопакети та дверi.

«За попереднiми розрахунками, вiдновлення та лiквiдацiя наслiдкiв обстрiлiв вартуватиме пiдприємцям Чорткова понад 1,8 млн гривень», – зазначив вiн.

Грошi на вiдшкодування матерiальних збиткiв мешканцям Чорткова видiлять з резервного фонду областi. Для фiксацiї пошкоджень необхiдно звернутись у штаб з лiквiдацiї наслiдкiв надзвичайної ситуацiї, що розташований у синьому наметi бiля магазину «АТБ» з 08:00 до 20:00. Наразi до нього звернулись близько 400 людей.

Нагадаємо, росiяни завдали ракетного удару по Чорткову ввечерi 11 червня. Внаслiдок удару чотирма крилатими ракетами були пошкодженi 37 житлових будинкiв, вiйськовий об’єкт, три навчальнi заклади та 11 закладiв пiдприємницької дiяльностi.

Травми легкого i середнього ступеня важкостi отримали 22 людини, з них одна дитина. На щастя, серед них не було важкопоранених.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Труш, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: