З 21 до 22 червня частина Тернополя і довколишні села залишиться без води.

З 1.00 год. 21 червня до 23.00 год. 22 червня  тимчасово припинять водопостачання мікрорайонів “Сонячний”, “Аляска”, “Північний”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця”, а також довколишніх сіл. Про це повідомили у «Тернопільводоканалі».

Подаватимуть воду у центральну частину міста та до мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”. Але на вулицях Клінічна, Коцюбинського та Підгородня будуть можливі перебої у водопостачанні. Також послугу надаватимуть на вулицях Текстильна, Поліська (промислова зона), проспекті Злуки, 1-25 (будинки з непарними номериами). Вода з пониженим тиском подаватиметься у помешкання на вулицях Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Оболоня, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок, – повідомляють працівники водоканалу. 

У тернополян просять вибачення за тимчасові незручності та рекомендують запастися водою на вказаний період.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #не буде води
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: