Майже 100 жителів Чорткова звернулися за допомогою до штабу з ліквідації надзвичайний ситуацій

Опубліковано:
17 Червня, 2022

98 жителів Чорткова звернулися за допомогою до штабу з ліквідації надзвичайний ситуацій. Це мешканці міста, помешкання яких пошкоджене внаслідок вибуху під час влучання російської ракети.

«Надійшло 74 заяви від власників квартир та будинків, ще 24 подали офіційні представники із нотаріальною довіреністю. Найбільше зафіксовано таких пошкоджень житла: повністю чи частково вибиті склопакети, деформовані віконні рами, балконні конструкції та лоджії, пошкоджені міжкімнатні двері. Зараз ще триває обстеження зруйнованих квартир та прийом заяв від їх власників. Також напрацьовуємо розрахункову формулу, за якою будуть відшкодовуватимуть збитки», – повідомляють працівники штабу.

Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації працює щодня з 8:00 до 20:00 години у наметі поруч із магазином «АТБ». 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ракети по чорткову
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: