Дитячий табір відпочинку «Веселкові емоції» запрацював у Тернопільському «Карітасі»

Опубліковано:
17 Червня, 2022

Дитячий табір відпочинку «Веселкові емоції» запрацював у Тернопільському «Карітасі».

Для хлопчиків і дівчаток влаштовують розваги. Організатори подбали і про те, щоб діти не нудьгували в укритті під час повітряної тривоги. Про це працівники «Карітасу» повідомили у мережі Facebook:

«День наповнився дитячим сміхом, веселими іграми, піснями та творчістю. Попри декілька годин повітряної тривоги з страшними звуками, які було чутно в місті, нам вдалось провести цей день безтурботно та цікаво. В приміщенні, де проходить табір, облаштовано сховище, де ми зробимо імпровізований «кінозал», щоб у випадку повітряної загрози розважати діток переглядом мультфільмів та з користю проводити і такий «небезпечний» час. Так приємно отримувати багато хороших відгуків від батьків та багато ніжності та посмішок від малечі. По завершенню першої зміни, маємо намір повторити табір для діток іншої вікової категорії. Очікуйте новин, щоб не проґавити реєстрацію», – повідомили організатори табору.

null
null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дитячий табір
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: