Нардеп з Тернопільщини Микола Люшняк передав допомогу пацієнтам психоневрологічних лікарень

Опубліковано:
17 Червня, 2022

Народний депутат з Тернопільщини Микола Люшняк передав допомогу пацієнтам психоневрологічної лікарні. Разом з іншими благодійниками зібрали їжу, одяг та речі особистої гігієни. Микола Люшняк зауважує, що значна частина допомоги зараз спрямована військовим, але у той же час потрібно пам’ятати і тих, хто не може стати на захист України, але належить до соціально незахищеної верстви населення та потребує підтримки.  

«Зараз, в часи боротьби та болю, особливо важливо не забувати про тих українців, які залишилися за межами поля зору суспільства. Тих, хто не може публічно повідомити про свої потреби та попросити про допомогу. Людей, життя яких було важким й до ракетних обстрілів, а зараз стало ще складнішим.

Мова йде про пацієнтів психоневрологічних закладів. Сьогодні серед сотень запитів про допомогу їхні невеликі потреби губляться в інформаційному вирі. Вони не можуть стати на захист нашої держави, але потребують допомоги в найважливіших речах, потрібних для їх комфорту.

Днями спільно з волонтерським штабом «Українська команда» та громадською організацією «Світанок нації» ми передали одяг, підгузки, медичні пеленки та печиво для потреб Буданівської обласної психоневрологічної лікарні, де на постійному проживанні перебуває понад 50 чоловіків.

Не забуваймо про тих українців, які потребували допомоги ще до початку війни, адже їхня особиста боротьба може тривати й після її завершення, тож ми не можемо залишити їх наодинці.

Окрім цього, під час візиту до села Буданів я зустрівся з головою Білобожницької ОТГ Віктором Шепетою та старостою Буданова Андрієм Дембіцьким. Наприкінці 2021 року з соцеконому було виділено понад 2 млн грн на ремонт Буданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вдалося перекрити будівлю, замінити вікна та двері, на 75 % оновили фасад. Надалі фінансування припинилося у зв’язку з війною. Під час зустрічі обговорили можливості завершення запланованих робіт.

Єднаймося! Все буде Україна!», – написав Микола Люшняк.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #люшняк, #микола люшняк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: