Що подарувати татові на День народження: 11 безпрограшних ідей

Опубліковано:
17 Червня, 2022

Тато — та людина, яка вчила вас їздити на велосипеді, а потім дмухала на розбиті колінця і замазувала рани зеленкою. Він знає кожен ваш шрамик і розкаже історію його появи на вашому тілі — саме так тато ставиться до своєї донечки.

І коли мова йде про подарунок для батька, ні в якому разі не можна нехтувати й дарувати “абищо”. Тому наше завдання сьогодні — запропонувати вам круті ідеї сюрпризів вашому татку.

1. Годинник

Солідний широкий ремінець, захист від вологи та пилу, ще й циферблат з великими цифрами — не годинник, а мрія. Це не лише практична річ, а й статусна — вона перетворює хлопця в чоловіка, а того — в джентльмена.

2. Фітнес браслет

Він не лише покаже, скільки часу минулу ніч татко виділив на сон, а й кількість пройдених кроків, спалених калорій. Ця річ стане беззаперечним символом того, що ви підтримуєте рідну людину в усіх її фізичних починаннях.

3. Урок гри на гітарі

Можливо, він хотів навчитися цього це в школі, але так і не склалося. Життя дає йому шанс здійснити мрії, а ви повинні цьому посприяти. Подаруйте винуватцю свята сертифікат, який передбачає відвідування уроку гри на гітарі чи будь-яких інших музичних інструментів. Або ж переходьте за посиланням і підберіть інші подарунки-враження для тата https://www.bodo.ua/podarki/den-rozhdeniya/.

4. Рюкзак на кожен день

Темний колір та зручний об’єм дозволять виходити з аксесуаром як за покупками в магазин, так і їхати в подорож. Оберіть річ із водовідштовхувального матеріалу з відділенням для взуття чи ноутбука, або інших речей, які звик носити з собою ваш тато.

5. Тонка пухова куртка

Одяг, який можна носити коли ще не дуже холодно, але вже в повітрі чути осіннє похолодання. Оберіть особливу модель, наприклад ту, яку можна загорнути в чохол і компактно заховати у валізу або сумку.

6. Термокружка

Подарунок, від якого відчуваєш тепло. Вона гарантує, що гарячі напої, які тато візьме на риболовлю чи в дорогу, триматимуть стабільно гарячу температуру. Татові буде приємно, що донька турбується про його комфорт.

7. Електробритва з тримером

Найперше — вона має бути зручною та легкою у використанні й однозначно кращою, за всіх своїх попередниць. Бритва дозволить голити підборіддя та обличчя, в той час, як тример допоможе доглядати за зачіскою.

8. Переносний мангал

Зручність його полягає в тому, що можна використовувати як вдома, так і з легкістю скласти в сумку й забрати з собою до лісу.

9. Набір для барбекю

Прийшов час татусеві показати, хто король м’яса в будинку! І навіть якщо це м’ясо він готує раз на рік чи його половину, йому все одно буле приємно користуватися всіма інструментами, що входять до набору.

10. Надувний човен

Ідеальний сюрприз для тих, хто обожнює літню риболовлю й вже нарешті хоче вирватися на водойму. Та попри те, що він може повернутися без риби, тато все одно залишиться під враженнями після риболовлі на воді.

11. Килимки в машину

Ваш тато турбується про ідеальний порядок в авто? Тоді йому точно згодяться килимки Eva, які передбачають “соті” клітинки, де збирається бруд. Вони з легкістю витрушуються й за кілька секунд стають чистими.

А ще не забудьте підготувати спеціальну святкову промову — вона відіграє не останню роль у вашому вітанні. Подаруйте татусеві радість та щастя!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день народження
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: