У місті на Тернопільщині декомунізували вічний вогонь

Опубліковано:
16 Червня, 2022

У славному місті Бережани, в самому його центрі демонтували так званий «вічний вогонь». Міський голова Ростислав Бортник у публічній площині звернувся до бережанців, щоби вони запропонували, що вони хочуть бачити на місці «вічного вогню»?

Одні пропонують на тому місці зробити фонтан, розмістити лавки, якийсь відкритий кінотеатр, інші говорять, що утримання фонтану – дороге задоволення і пропонують встановити пам’ятник подіям, які зараз відбуваються, зокрема Героям російсько-української війни. Треті – «за» Меморіальний комплекс, присвячений усім борцям, хто загинув за незалежність України за весь час існування нашої країни. А Яна Ющак зазначає, що варто нарешті згадати, що там досі лежать загиблі під час другої світової війни євреї на кістках яких і був збудований парк (прямо як зараз роблять в Маріуполі) і, нарешті, їх пам’ять вшанувати.

На разі, все йде до того, що працівники міської ради організують відкрите голосування з найпопулярніших ідей і та, яка набере найбільше голосів, буде втілена в життя.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #декомунізація
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: