У Бережанському замку для дітей провели квест. Участь у ньому взяли хлопці і дівчата, які проживають у цьому місті, а також діти із Запоріжжя, які тут тимчасово поселилися.

Про це повідомляють працівники Державного історико-архітектурного заповідника у Бережанах:

«Хто з нас в дитинстві не мріяв знайти скарб? Мабуть, таких одиниці… Щоб реалізувати мрії юних любителів історії рідного краю працівники Державного історико-архітектурного заповідника у м. Бережани проводять пізнавальні квести по архітектурних перлинах нашого міста для різних дитячих вікових груп. Зокрема, 13 червня у рамках відзначення Дня міста було організовано квест «Скарби Бережанського замку». Пізнати історію найвизначнішої архітектурної пам’ятки нашого міста – Комплексу замку Синявських – мали можливість не тільки бережанці, а й гості із Запоріжжя. Діти розділилися на дві команди, обрали капітанів, кожен із яких отримав завдання із відповідним маршрутом. Метою кожної команди було якнайшвидше відшукати вказані у маршруті об’єкти та віднайти «чарівну» скриню. Наймолодшим учасникам гри було лише по чотири рочки, проте жаги до перемоги їм не позичати. Усі гравці відзначені подаруночками. А на завершення дітки намалювали малюнки для наших воїнів, в яких висловили слова подяки їм за мирне небо та побажали скорішого повернення додому. Усі мальовані роботи передано у волонтерський центр Бережан. Дякуємо Галині Підфігурній, Galyna Kosyn’ska та колективу Prosperity Ukrainian Cafe & Restaurant за допомогу в організації квесту», – пишуть організатори.

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #квест для дітей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: