Останній час інтернет простір рясніє повідомленнями та чутками про важкі хвороби, що «навалилися» на довічного керманича. Онкологія, психічні захворювання у стадії загострення, вікові критичні зміни. Складається враження, що суспільство намагаються таким чином підготувати до зміни влади у кремлі.

Експерти інтернет-мережі, фахові лікарі та психологи, прості дописувачі – всі намагаються аналізувати його зовнішній вигляд та поведінку, акцентуючи увагу на найменших зрушеннях від уявної норми. Бажання «розгледіти» невиліковну смертельну (у найближчий час) хворобу зловісного диктатора, який поставив весь світ на межу подальшого існування, цілком зрозуміле. Та чи відповідають дійсності чутки та прогнози? Чи, можливо, це черговий «трюк» із тих, що так полюбляють вихідці із КДБ?

Путін звик не «Жити», а «Грати». І у всіх свої «іграх» він намагається «грати» виключно за своїми правилами і завжди залишає собі шляхи для тактичного відступу. Якби старий у своєму маразмі грався виключно іграшковими олов’яними солдатиками у себе в бункері, то він нікому б не був потрібен і ніхто не приділяв би стільки уваги стану його здоров’я. Та, нажаль, путін переніс гру «у солдатики» із бункера на поверхню, в реальне життя. І сьогодні його реальна, а не іграшкова, армія намагається захопити та поневолити суверенну Україну.

Навіть не потрібно бути експертом від медицини, щоб розуміти, що путін невиліковно хворий на голову. Лише «людина» несповна розуму може віддавати накази на вбивства, зґвалтування, тортури, мародерство. На безпідставну злочинну агресію проти ні у чому не повинних людей за вигаданою хворобливим старечим розумом псевдопричиною.

Із розумом все зрозуміло: його (розуму), у загальнолюдському вимірі, у путіна немає. Черепну коробку диктатора заповнює якась звіряча кривава маса, яка повністю підкорена первісним вбивчим інстинктам. Та чи таке вже смертельно хворе старече тіло і коли чекати на вивіз тіла з бункеру?

Скоріше за все, чутки про «смертельну прогресуючу хворобу» – це лише черговий етап «гри» путіна. Зрозумівши недієздатність своїх початкових планів та загрозу кінцевої втрати навіть залишків довіри (ідолопоклонства) російського суспільства до своєї персони, путін готує собі шляхи до можливого тактичного персонального відступу. «Я смертельно хвора людина! Що ви від мене хочете?».

Усвідомлюючи можливість власної «політичної смерті», путін намагається зараз підготувати кремль до такої зміни влади, яка вгамує міжнародну (та й внутрішню) ненависть до його персони, але дозволить зберегти контроль над країною. Зречення від влади за станом здоров’я надасть йому можливість отримати простір у призначенні свого «спадкоємця» та залишити собі реальні важелі влади, вивівши себе з під удару від поразки росії у злочинній війні проти України.

За інформацією із відкритих джерел путін зараз активно обговорює із людьми зі свого близького оточення концепцію поступового відходу від влади та способи забезпечення «спадковості» при зміні керівництва режиму. У якості «наступника» диктатора все частіше лунає прізвище дочки путіна, катерини тихонової, яка вже восени цього року має шанс очолити «партію влади «рф» та зайняти пост президента росії на можливих дострокових виборах у наступному році.

Чи мають під собою такі чутки та припущення об’єктивне підґрунтя – час покаже. Так само, як і те, наскільки путін хворий тілом, а не тільки розумом. Головне питання для нас не в тому, коли помре путін. Нажаль, усі варіанти можливого претендента – наступника диктатора, для України та українців не мають практично ніякого значення. Серед «фігур» немає ні одної, яка була б здатна припинити злочинний агресивний курс кремля.

Та, все одно, люта смерть від затяжної хвороби, яка б роз’їла та знищила не тільки вже і без того втрачений розум, а й саме тіло світового злочинця, задовольнила б бажання величезної кількості людей по всьому світу. Врешті решт, коли чогось прагнеш від усього серця, і ти не один, коли нас таких десятки мільйонів у самій тільки понівеченій війною Україні, – це обов’язково збудеться!

Тож, нехай справдяться усі прогнози та експертні висновки про важкий стан хвороби диктатора та його скору смерть. Бажано – люту!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #федоренко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: