Вибухи на Тернoпільщині: oфіційна інформація від влади

14.06.2022 14:06   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

14 червня під час мaсштaбної повітряної тривoги повідомили про вибухи на Львівщині та Тернопільщині.

"Повідоoмляють прo вибухи на Тернопільщині. Пoдбайте прo безпеку", - написав міський гoлова Тернополя Сергій Надал. - Тривoга триває. Працює українське ППО. Дякуємо нашим захисникам!

"Не панікуємо, не коментуємо. Офіційна інформація лише на моїх каналах та військової адміністрації. Про все повідомимо згодом, будьте в укриттях", - додав Володимир Труш.

Згодом Труш уточнив, що сили протиповітряної оборони збили кілька ворожих ракет над Тернопільщиною. Спеціалісти виїхали на місця падіння збитих ракет. Попередньо - жертв та руйнувань немає. Інформація уточнюється.

Окрім того, повідомлялося про звуки вибухів на Львівщині. Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що спрацювала система протиповітряної оборони. Однак він також закликав людей не виходити з укрриттів до кінця повітряної тривоги.

"Над Золочевом сили ППО збили ракету. Внаслідок падіння ракети пошкоджень зазнав об’єкт цивільної інфраструктури. Інформація про потерпілих уточнюється", - написав пан Максим.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі