У Чорткові спеціальна комісія продовжує працювати над виявленням пошкоджень у будівлях міста.

За результатами перевірки, із 55 обстежених об’єктів, пошкодження зафіксували у 37 житлових багатоквартирних і 4 приватних будинках, 11 будівлях підприємств та у трьох школах. Про це повідомили у Чортківській міській раді.

«Найбільше комісія фіксує пошкодження вікон, віконних та балконних конструкцій, вхідних та міжкімнатних дверей. В деяких будівлях також є пошкодження покрівлі. Комунальники другий день поспіль допомагають мешканцям ліквідовувати наслідки обстрілів – прибирають розбите скло, будівельне сміття, заклеюють вікна тимчасовою плівкою. Продовжується детальне обстеження чотирьох багатоквартирних будинків, що отримали найсерйозніші пошкодження з подальшим відселенням мешканців. Щоб запобігти мародерству, ці будинки будуть охоронятися»,розповідають у Чортківській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ракетні удари у Чорткові
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: