Ідеї подарунків постійним клієнтам на день народження вашої компанії

Опубліковано:
8 Червня, 2022

Для кожного підприємця день народження фірми – це досить важливе свято, яке відзначається нарівні з рештою свят. І цього дня варто відзначити не лише заслуги своїх співробітників, а й подарувати цікаві презенти своїм постійним клієнтам. Про те, які це можуть бути подарунки і що дійсно варто дарувати своїм клієнтам, ми і поговоримо в цій статті.

null

Фото з мережі Інтернет

Подарунки з логотипами

Для того, щоб не просто вручити своїм клієнтам корисні та цікаві подарунки, а й зробити собі непогану рекламу, варто дарувати саме подарунки з логотипом вашої фірми. Причому варіантів таких знаків уваги справді багато, наприклад:

  • Канцелярія.

Відмінний варіант для подарунка, особливо людям, які так чи інакше пов’язані з офісною роботою. Це можуть бути ручки, блокноти, олівці, стікери та багато іншого.

  • Еко сумки.

Досить таки популярний презент, адже такі сумки дуже часто використовують люди не тільки для шопінгу, а й просто у повсякденному житті.

  • Термокухлі.

Універсальний презент, яким точно користуватимуться всі ваші клієнти. Ну а оскільки термокухлі найчастіше люди беруть із собою в поїздки, на прогулянку або на роботу, то ваш логотип точно побачить багато хто.

  • Флешки.

Непоганий варіант, тим більше, що на флешці ваш клієнт зможе зберігати як робочі, так і особисті файли, а значить вона точно знадобиться.

  • Пляшка для води

Все більше людей намагається відмовитись від пластику, тому така пляшка стане не тільки корисним, а й іміджевим подарунком.

Варіантів подарунків з логотипами може бути багато, вам варто зупинитися на тому варіанті, який здається вам найбільш прийнятним.

null

Фото з мережі Інтернет

Знижки та подарункові сертифікати

Багато людей хочуть на свята отримувати певні товари чи послуги зі знижками, то чому б не надати їм такої можливості? Ви можете підготувати для своїх постійних клієнтів спеціальну програму лояльності і випустити картки знижок, такому знаку уваги вони точно зрадіють. Ще один чудовий варіант – це придбати корпоративн для своїх клієнтів універсальні подарункові сертифікати на https://onecard.gift/korporativnyye-podarki. За допомогою такої картки людина зможе придбати те, що їй по-справжньому хочеться в одному з партнерських магазинів, причому в деяких це можна зробити навіть у режимі онлайн. Можете навіть не сумніватися, такий подарунок точно приведе ваших клієнтів у захват і стане для них чудовою мотивацією продовжувати співпрацювати з вами.

null

Фото з мережі Інтернет

Їстівні набори

Ще один популярний варіант, адже такі набори можна підібрати під смак і переваги будь-якої людини, а значить ви зможете здивувати кожного з ваших постійних клієнтів. Так, ви можете презентувати їм кошики з фруктами, букети із закусок та снеків, бокси з іноземними солодощами, делікатеси, набори макаронс, капкейки, фігурки із шоколаду чи марципану, корисні солодощі без цукру, алкогольні цукерки та багато іншого.

null

Фото з мережі Інтернет

Дрібниці для декору

Ще один простий і поширений варіант для подарунка, який в принципі можна подарувати будь-кому. Так, ви можете дарувати своїм клієнтам набори банних рушників, магнітні дошки на холодильник, свічки та свічники, аромалампи, зволожувач повітря, органайзери, декоративні подушки та багато іншого. Повірте, будь-який із цих презентів буде оцінено і він знайде своє почесне місце у домі або на робочому місці вашого клієнта.

Дарувати подарунки постійним клієнтам дійсно важливо, адже тоді їхня лояльність до вас лише зростатиме, а значить і ваша компанія й надалі процвітатиме!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ідеї, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунки, #постійні клієнти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: