У Чорткові заробляють на «Волонтерці»?, – соцмережі

Опубліковано:
8 Червня, 2022

Про це повідомляють у соцмережі “Фейсбук” у спільноті “Чортківські Новини без ПіАРу: Оперативно-Цікаво-Неупереджено“.

Подаємо повідомлення без змін:

“Сьогодні нам на месенджер прийшла чергова(далеко не перша) скарга на адміністраторів популярного у Чорткові каналу у вайбер під назвою “Чортків ВОЛОНТЕРКА”.

(ДОКАЗИ ПРЕДСТАВЛЕНІ У СКРІНШОТАХ ДОДАНИХ ДО ДОПИСУ) HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/PHOTO/?FBID=1180451939436068…

Адміністратор (Taras Zaiats, що працює НАЧАЛЬНИКОМ відділу інформаційної політики у Чортківська міська рада) оперативно видалив ще одного “нелояльного” учасника, який “посмів” не дуже захопливо відізватися про їх роботу.

Все б нічого, однак на ботів та засилля в групі реклами, він реагує більш толерантно, пояснюючи це на браком часу, так як він має ПіАрити роботу міської ради тому в цій та інших групах включно з “ПОВІТРЯНА ТРИВОГА ЧОРТКІВ” регулярно з’являються повідомлення відповідного змісту. Тим паче пан Тарас є ПРОДЮСЕРОМ та РЕЖИСЕРОМ відео з Мером.

Примітно, що в іншій групі “Чесний Чортків”( зі схожою кількістю та таргенитнгом) раніше таке розміщення реклами вартувало від 500 гривень. Якщо врахувати що кількість таких реклам розміщено в “ВОЛОНТЕРЦІ” можна припустити, що це дозволяє непогано МОНЕТИЗУВАТИ її таке на перший погляд “недолуге” адміністрування.

МИ надіємося, що всі отримані кошти пан Тарас використав на волонтерську діяльність, але учасники групи хочуть отримати розцінки та ЗВІТ про отримані та витрачені кошти.
А Володимира Шматька просимо прокоментувати дії своєї команди.

P.S. Під час попередньої каденції Володимира Шматька ми теж отримували чисельні скарги на блокування “нелояльних” на офіційній сторінці Чортківської міської ради, адміністратором якої теж був пан. Тарас. Та як написано в Біблії(5.19 вiд Iвана): “Син нічого робити не може Сам від Себе, тільки те, що Він бачить, що робить Отець; бо що робить Він, те так само й Син робить.”, – йдеться у повідомленні.

 
null


null
null


null


null


null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтерство, #кримінал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: