Страшна аварія на Тернопільщині: загинуло двоє людей, судитимуть водія

Опубліковано:
8 Червня, 2022

Водій із Запоріжжя, що спричинив смертельне ДТП поблизу Довжанки, постане перед судом.

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно водія, що вчинив ДТП, в результаті якого загинули двоє дорослих, травмовані двоє дітей (ч. 3 ст. 286 КК України).

За матеріалами слідства, близько 17 год 16 квітня 2022 року на трасі Тернопіль-Львів поблизу с. Довжанка автомобіль Honda CR-V зіткнувся з авто Nissan Rogue.

Рухаючись прямою ділянкою автодороги, водій «Honda CR-V» не обрав безпечної дистанції між керованим ним транспортним засобом та автопоїздом, що попереду нього почав зменшувати швидкість. Уникаючи зіткнення, він виїхав на смугу зустрічного руху, по якій в цей час їхав автомобіль Nissan Rogue.

В результаті ДТП, на місці події загинули двоє пасажирів Honda CR-V, а двох малолітніх пасажирів Nissan Rogue доправили до лікарні з травмами, кваліфікованими як тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції, повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія на тернопільщині
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: