Освітньо-аналітичний центр розвитку громад показав, що зробив за рік

Опубліковано:
8 Червня, 2022

За рік представники Освітньо-аналітичного центру розвитку громад навчили 397 громадських активістів, надали 322 консультації, працювали з мешканцями 154 громад заходу України, провели 27 освітніх заходів.

Про це вони написали у звіті, де підсумовують свою роботу. Серед зробленого і багато інших справ. За словами учасників цього центру, зазвичай вони звітували наживо, але через війну в країні вирішили не збиратися задля цього. Натомість вони запропонували до перегляду звіт в електронній формі: 

«У нас є гарна традиція – звітувати про свою діяльність

Ми щорічно робимо публічний звіт про результати своєї роботи. Зазвичай наше звітування припадає на кінець лютого, але цього року все змінилося. Після повномасштабного вторгнення рф ми активно почали працювати у напрямку допомоги вимушеним переселенцям та громадським активістам, тому звітування відклали.

Ситуація залишається складною та напруженою й досі, але ми вирішили поділитися з вами нашими напрацювання у 2021 році. Електронний варіант звіту можна переглянути тут https://cutt.ly/0JA4eJe

Команда Освітньо-аналітичний центр розвитку громад продовжує напрацьовувати нові проєкти та дякує усім, хто був з нами Працюємо задля спільної Перемоги», – пишуть представники  Освітньо-аналітичного центру розвитку громад.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #розвиток громади
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: