У Тернопільській бібліотеці дітей вчать іноземних мов

06.06.2022 23:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернопільській обласній бібліотеці для молоді дітей навчають іноземних мов. Заняття з англійської мови відбуваються щосереди о 14-ій годині. Їх відвідують діти віком від 6 до 8 років. Цього літа у книгозбірні започатковують навчально-розважальну програму «Подорожуємо Німеччиною», яка спрямована на вивчення німецької мови.

«Науково доведено, що при вивченні іноземної мови дитина в п’ять років найкраще запам’ятовує матеріал. У 6-9 років вона розуміє будову речення, прості структури мовлення, розвиває навички письма та читання, а в 10+ готова вивчати складніші граматичні структури, сформувати розповідь з кількох речень, — зазначають у книгозбірні. — Для кращого запам’ятовування нових слів використовуються різноманітні форми: голосне читання та інсценування прочитаного, обговорення, казкотерапія, тематичні ігри і майстер-класи, руханки. Популярними серед маленьких учнів є паперовий театр камішибай та дидактичні ляльки. На таких ненудних заняттях малеча, як губка вбирає та легко запам’ятовує інформацію, а в тому числі й вивчає німецьку мову. Заняття навчально-розважальної програми «Подорожуємо Німеччиною» проходять щочетверга о 14-ій годині», - розповідають працівники бібліотеки.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі