Загинув військовий медик із Тернопільщини: його брат захищає Україну

Опубліковано:
6 Червня, 2022

До Чорткова надійшла чергова жахлива звістка про загибель захисника України. Під час виконання службового обов’язку в Миколаєві загинув чортківчанин, старший бойовий медик Сергій Шишковський.

“12 червня хлопцеві могло би виповнитись 28 років… Шишковський Сергій Олегович народився 12 червня 1994 року. У 2013-ому році закінчив Чортківський державний медичний коледж, спеціальність «Сестринська справа». У 2018 році закінчив Тернопільський державний медичний університет, – повідомили на сторінці Чортківської міської ради. –  З 2018 до 2021 року проходив інтернатуру за спеціальністю «Хірургія». Працював лікарем-хірургом у місті Сарни Рівненської області. На війну пішов добровільно медичним братом.

У Сергія залишились батьки та брат, який теж боронить Україну від окупантів… Чортківська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Сергія. Не забудемо про Його подвиг та мужність. Про дату та час поминальної панахиди буде повідомлено додатково. Вічна пам’ять!”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Сергій Шишковський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: