Залізний Кубок у Тернополі: компанія «Опілля» підтримала футбольні баталії серед силовиків

Опубліковано:
4 Червня, 2022

У Тернополі 3 червня відбувся перший щорічний турнір з міні-футболу серед команд силових структур “Залізний кубок”.  Його присвятили пам’яті Героїв України.

У змаганнях взяли участь 12 команд. Це представники силових структур не лише Тернополя, а й з Чорткова, Бережан та Івано-Франківська.

– Це кубок для гравців силового блоку. Він буде щорічним. Варто сказати, що ми розпочинаємо з футболу, а в майбутньому буде аналогічний кубок, але з волейболу. Тобто ми започатковуємо серію різноманітних спортивних замагань, – розповів Андрій Підлужний, засновник і організатор футбольного турніру.

null
null
null
null
null
null

Не випадково турнір відбувся 3 червня, адже це сотий день героїчної боротьби нашого народу проти загарбників.

– Ми підтримуємо нашу армію і загалом боротьбу проти окупантів всіма можливими способами. Сьогодні ці емоції, які виникли на футбольному полі, додають і безпосереднім учасникам і вболівальникам і усім нам додаткову мотивацію для захисту нашої країни, – кажуть в компанії Опілля.

А результати “Залізного Кубка” такі: перше місце здобула команда Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, друге – тернопільський батальйон Національної гвардії, третє – Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку.

Детальніше в сюжеті телеканалу ІНТБ: 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #опілля, #Труш, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: