Ще у далекому дитинстві (у перший день літа) не розуміла: чому є таке свято?

Міжнародний день захисту дітей. Від кого нас захищати? Від дорослих? Звісно, розуміння прийшло згодом, але… Але з початком жахітливого нападу москалів на Україну прийшло глибоке усвідомлення – дітей треба захищати ЩОДНЯ. І не тільки під час війни. А хіба не несуть насилля та агресію на дитячу психіку сучасні спеціально розроблені комп’ютерні ігри, написані тексти, спотворені фільми, анімації тощо?

Добрий і потрібний захід до згаданого Дня відбувся у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї. Назва довгоочікувана як ніколи!  «Ми хочемо миру в Україні!» До співпраці долучилися – управління освіти та науки Тернопільської міської ради, Тернопільський методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу, громадська організація «Євген Удін і компанія», благодійний фонд «Михайла та Мар’яни Головко». Цікаві ігри, змагально-пізнавальні розваги, екскурсії, подарунки – все це для діток (вимушених переселенців) з різних куточків України. Не залишила нікого байдужим виставка картин ровесників присутніх дітей на патріотичну тематику й робіт геніального художника Євгена Удіна. Про одну з них розповім окремо, бо вона того заслуговує.

null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #семеняк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: