Оперативні новини Тернопільщини в Телеграмі: знай більше

Опубліковано:
1 Червня, 2022

Тереграм-канал «Оперативні новини Тернопільщини» https://t.me/tenewter — це найсвіжіша інформація, видобута з перевірених джерел і до того ж інтерактивна. Тобто це терапія новинами.

Приєднуйтеся, аби не тільки першими дізнаватися головні новини з найактуальніших на сьогодні тематичних фронтів, а й ділитися своїми міркуваннями щодо війни, неоднозначних політичних рішень, ситуації з автопальним тощо.

Тут тільки правда і немає цензури з двох причин. Перша — правда, навіть якщо вона гірка, жодним чином не може зашкодити державі. Друга — ми повинні мати можливість ділитися думками і враженнями, висловлювати своє ставлення до всього, що відбувається в країні, в наших містах і селах. У період війни, соціально-економічної нестабільності й невпевненості в завтрашньому дні це допомагає зберегти психоемоційне здоров’я.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #телеграм новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: