Показали нашу «Пташку» Катю з Тернопільщини, яка захищала «Азовсталь» і опинилася у полоні (Відео)

Опубліковано:
1 Червня, 2022

Сталева «Пташка» — про 21-річну Катерину із Шумщини, яка разом із українськими захисниками тримає «Азовсталь», дізнався увесь світ. Зараз дівчина перебуває у полоні.

Про це у Фейсбуці під оприлюдненим відео написала Оксана Ахроменко.
 
Натрапила на відео, яке боялась побачити… Катруся… Знаю цю дитину напевно років п’ять… Якось, йдучи з репетиції, Катруся розказала мені про її мрію, а я мала необережність

підтримати і надихнути її на крок,який кардинально змінив її життя. Чесно?… Відчуваю свою провину в тому, що вона зараз у такій ситуації, що воно опинилась на війні замість того, щоб розвивати свою кар’єру співачки чи актриси, про що ми теж говорили…

Але наша Катя у полоні. Буду сподіватися, що це все не на довго і що наших героїв Азову скоро поміняють, що я обійму Катрусю і добре “дам по дупі”(звичайно це жарт).
Пишаюсь нею Катя-справжня героїня, мужня, цілеспрямована, рішуча, самостійна! Її силі волі можна було позаздрити. Бачу ціль-не бачу перешкод-це все про неї! Вона ніколи не була керована, вона завжди є вільна і незалежна від чиєїсь думки.
Катруся, я бажаю тобі чимскорішої ВОЛІ!
Тримайся, дитино! Молимомь за тебе!

Молимося за азовців, – написала Оксана Ахроменко.

Відеопрогравач

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #азовсталь, #Катя Пташка, #Маріупольська «Пташка», #пташка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: