Благодійний фонд Ігоря Гуди разом з німецькими волонтерами передали медобладнання лікарням Тернопільщини

31.05.2022 08:10   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Благодійний фонд «Твори добро» Ігоря Гуди разом з німецькими волонтерами передали медобладнання лікарням Тернопільщини. Серед необхідних речей, які отримали від благодійників медзаклади - мікроскоп, інвалідні візки, милиці, інфузія, хірургічні інструменти та інше.

Про це повідомила керівниця фонду «Твори добро» Ліна Прокопів.

«Сьогодні місцеві лікарні на Тернопільщині тримають свій медичний фронт, який не менш важливий, ніж на передовій. Бо він підсилює, лікує, рятує життя наших захисників, тимчасово вимушених переселенців. І зараз важливо підсилювати та допомагати їм також. Завдяки нашій великій волонтерській родині тут та в Німеччині, благодійному фонду «Твори добро» Ігоря Гуди ми передали важливі медикаменти та вироби медичного призначення для лікувальних закладів нашої області. Знаємо наскільки життєво необхідна нині робота медиків! Цінуємо це і підтримуємо всіма силами!

Разом переможемо», - каже Ліна Прокопів.

null
Фото - Ліна Прокопів
null
Фото - Ліна Прокопів
null
Фото - Ліна Прокопів
null
Фото - Ліна Прокопів

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі