Маємо допомогти задля Перемоги!

Опубліковано:
30 Травня, 2022

В Україні вже є чимало людей, які професійно ще з 2014 року займаються волонтерською діяльністю, їх знають і довіряють мільйони людей в усьому світі. 

Такі часи настали, що кожен свідомий громадянин прагне і шукає шляхи, аби допомогти державі побороти ворога,  прислужитися там, де може, докласти своїх талантів, спромоги, грошей, усього, чим здатний змінити ситуацію на краще. В основі формування волонтерських спільнот — об’єднання великої кількості людей, які поділяють цінності відповідальності та довіри. А мотивації вистачає.

Ольга Бортняк ніколи не вважала себе волонтеркою чи бізнесменкою, хоча звикла напористо працювати, досягаючи результату. І коли тернополяни визнали її як підприємця – гордістю Тернопілля, насправді була вдячна долі, сім’ї, колективу компанії «Ровер-плюс», яку очолює, за велику підтримку та допомогу.

Коли війна постукала в кожну домівку українців, не сиділа, склавши руки. Спочатку варила обіди для хлопців, які стояли на блокпостах.  У перші тижні війни працівники компанії «Ровер-плюс» разом із працівниками управління ВД Фонду соціального страхування України в Тернопільській області виготовляли джгути для зупинки крові зі старих велосипедних шин. І хоч це саморобне спорядження не було досконалим, але рятувало життя, адже тоді вкрай бракувало професійного спорядження. Активно працювала у  Великоберезовицькій церковній громаді. Допомагала коштами, молитвами, усім, на що була спромога.

         Ольга Бортняк каже: «Коли почула жахливе слово «війна», спочатку був шок, а потім просто вибухнуло бажання допомогти. Допомогти там, де може, там, де потрібні вміння чи знання, досвід, просто руки.

А нещодавно стало відомо, що для тернопільського батальйону потрібний автомобіль, щоб маневреніше та швидше й безпечніше вирішувати бойові завдання. Знайшли, хто доправить високопрохідне авто з-за кордону, скалися грошима, але трохи не вистачає. Тому звертаюся до тернополян з проханням допомогти бійцям, які зараз поблизу від російського кордону, на передовій. На фото – бійці частини батальйону і реквізити картки працівниці компанії «Ровер-плюс» Галини Тофіль, яка також активно допомагає у всіх волонтерських проектах.

Отож, долучайтеся:  Приватбанк, номер картки 5168 7574 1884 5667. Збережемо життя нашим землякам! Про результати прозвітуємо перед вами.

І після перемоги,  коли останній ворожий солдат покине нашу землю, ми з вами організуємо перегони наших діток на велосипедах. Взагалі, будемо насолоджуватися тим, що визначили головним у ці дні – життям, незалежністю, вільною Україною. Але зараз маємо зробити все і трохи більше для ПЕРЕМОГИ. Кожен – на своєму місці».

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтерство
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: