Квас «Домашній» від «Опілля»: додайте собі сил!

Опубліковано:
30 Травня, 2022

У прадавні часи українці  втамовували спрагу одним історичнимнапоєм, що дійшов і до наших днів. Хлібний квас можна було побачити і в глечику селянина у полі і на столі шляхетних князів.

Найбільшого поширення набув у ті часи квас житній Водночас в Україні популярними стали ще яблучний, виноградний, ягідний і гречаний. Квас, особливо натурального бродіння (такий виготовляють на місцевій пивоварні “Опілля“) це не лише спосіб втамувати спрагу а й чудова основа для приготування смачних страв.

Квас натурального бродіння  виготовлений з ячмінного солоду чудово регулює обмін речовин, нормалізує харчування, надає сил, знімає втому, а також,гальмує утворення шкідливих бактерій, піднімає загальний тонус організму і позитивно впливає на серцево-судинну систему. Дехто, квас використовує ь, як своєрідний допінг у спорті. У квасі міститься більше 10 амінокислот,8 з яких є незамінними. До того ж, у  квасі є кремній, що виконує важливу функцію в обміні речовин – він сприяє швидкій передачі мозком команд до різних органів тіла та додає нашим органам та кісткам еластичності.

“Квас Домашній” від “Опілля” відповідає всім основним принципам компанії – натуральність, якість та традиційність. Надійна та роками напрацьована технологія дозволила створити справжній якісний “Домашній” квас. Недарма  “Квас Домашній” отримує безліч почесних нагород від незалежних дегустаторів з різних країн на професійних конкурсах і дегустаціях.

Сьогодні, у літню спеку, можна спробувати справжнього  розливного квасу, або ж придбати його у зручній пляшці по дорозі додому. Куштуючи “Опілля Домашній”відчуваєш смак справжнього, натурального квасу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #опілля квас
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: