Живий квас – природний антиоксидант, імуномодулятор та енергетик

Опубліковано:
28 Травня, 2022

Квас був дуже популярний у наших пращурів, а рецепти приготування смачного напою знали у кожному домі. Його варили в монастирях, солдатських казармах та лікарнях.  Ми ж наведемо чотири аргументи  полюбити квас::

  1. Квас з давніх-давен використовували у лікувальному харчуванні, щоб швидше одужати, лікували цингу та авітаміноз, компенсуючи в організмі, дефіцит аскорбінової кислоти (вітаміну С).
  2. Квас це абсолютно природний напій, ньому немає нічого штучного. Тільки природні складові: вода, ячмінь, жито, корисні бактерії, що сприяють сквашуванню. У процесі пророщування в зернах активуються ферментативні процеси, відбувається накопичення біологічно активних компонентів,.
  3. Квас чудово відновлює фізичну працездатність і витривалість організму. Тому люди, які важко працюють беруть на роботу не воду, а саме квас.  Окрім поширених макроелементів калію та магнію, квас містить багато заліза, марганець, кобальт, а також цинк, що є антиоксидантом, імуномодулятором і дуже корисним для чоловічого репродуктивного здоров’я.

4. У ячмені, з якого робиться квас, є такий рідкісний елемент як кремній. Кремнієвмісні продукти запобігають сечокам’яній хворобі. Окрім гарбуза, його насіння і польового хвоща, цей елемент мало де знайдеш. І якраз дуже багато кремнію саме у ячмені, що є основою виробництва квасу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #опілля квас
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: