Люди повертаються додому: на Тернопільщині поменшало переселенців

Опубліковано:
26 Травня, 2022

На Тернопільщині поменшало переселенців. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Володимир Труш. Наразі у регіоні зареєстровано 82 тис. внутрішньо переміщених осіб.

Частина переселенців вже повернулася додому у звільнені від російських окупантів міста. Деякі внутрішньо переміщені особи працевлаштувалися на Тернопільщині.

“В області наразі зменшується кількість внутрішньо переміщених осіб. Люди, які у нас жили, починають повертатися до своїх домівок. Кількість людей зменшується. На сьогодні в області зареєстровано 82 тис. осіб. Статус безробітних отримали 665 людей, 127 осіб знайшли роботу у Тернопільській області”, – зазначив Володимир Труш.

 

Додамо, на Тернопільщині планують збудувати квартири для внутрішньо переміщених осіб. Вони тут зможуть перебувати до завершення війни російськими загарбниками.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #переселенці
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: