У Тернополі помер відомий український тренер

Опубліковано:
21 Травня, 2022

21 травня у Тернополі помер відомий український тренер, педагог, засновник гірськолижної ДЮСШ Тернопільської міської ради, почесний громадянин Тернополя Володимир Ліщук.

Про це повідомили на сторінці ExtremeSchool Ternopil.

Людина, яка все своє життя присвятила дітям і спорту. Завдяки йому в Тернополі зародився і культивується досі не один вид спорту, а саме: гірські лижі, фристайл-могул та сноубординг. Безумовно, Володимир Савич залишає після себе величезну спадщину не для одного покоління тернополян, – йдеться в повідомленні.

Володимир Ліщук народився 20 травня 1939 року в селі Рохманів Кременецького району. Закінчив Чортківське педагогічне училище. Працював вчителем початкових класів, співів та англійської мови, директором гірськолижного клубу «Альпініст», Тернопільського спортивно-оздоровчого комплексу заводу «Сатурн», Тернопільської гірськолижної дитячої спортивної школи, засновник Тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи «Екстрим». Підготував 27 Майстрів спорту України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Ліщук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: