На Тернопільщині почали будувати житло для переселенців

21.05.2022 08:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Збаражі на Тернопільщині почали будувати житло для переселенців. Для зведення цих будинків обрали мальовниче місце – біля озера. За проектом, будівлі матимуть красивий сучасний вигляд. Внутрішньо переміщені особи зможуть там проживати, допоки не повернутися у свої рідні домівки.

Про це у мережі Facebook написала Yuliia Savostina:  

«Головна новина, яку я мріяла розповісти два з половиною місяці!!! Уявляєте, як воно було мовчати))

Отже, Made in Ukraineразом з тернопільскими підприємцями та Міжнародний благодійний фонд "Українська сім'я" за сприянні голови Збаража почали працювати над будівництвом соціального житла для тимчасово переміщених осіб.

Проект для комплексу, що буде розташований у Збаражі біля озера, стильний і розроблений balbek bureau. Ви, напевно, багато хто бачили цей гарний, сучасний проект RE:Ukraine, спроектований так, щоб люди, що вимушено лишили своі домівки, до моменту повернення додому жили в гідних умовах і мали все необхідне. Так от, це проект командою бюро вже посаджений на участок в Збаражі з урахуванням усіх географічних та місцевих особливостей )))

Що ми ще встигли за той час, коли мовчали? Зробили кадастрову зйомку 40 га із погодженням в інстанціях експлуатуючих наземні та підземні комунікації, всі Геологічні вишукування, юридично відпрацювали виділення землі, зробили розбивку території і як я вже написала, погодили архітектурно-проектувалині роботи.

Переходимо до прокладки комунікацій, пошуку фінансових партнерів, партнерів з озеленення і оформлення територіі. І приймаємо всі інші ідеї, адже хочемо, аби життя 5500 людей там було спокійнішим і кращим.

Звичайно ж, я зроблю все, аби там з’явилися крафтові майстерні і підриємницький центр.

Звичайно, я дуже хочу, щоб на гарній зеленій набережній бавилися діти і все було безпечно. Ми на це заслуговуємо!

А ще я вірю, що все в наших руках. І маючи суто украінський хист причепурювати все навколо себе, ми зможемо показати, що тимчасове не повинно бути дискомфороним.

Ну що ж, ФАЙНИЙ RE:Ukraine, літи», - пише Yuliia Savostina.

null
nullт
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі