Тернопільська співачка Tanya Dolya презентувала свою «Подоляночку» (Відео)

Опубліковано:
20 Травня, 2022

Така відома з дитинства веснянка “Подоляночка” розцвіла новими барвами у виконанні тернопільської співачки Tanya Dolya. Виконавиця, спільно зі своєю дочкою Олею та бандуристкою Мирославою Березою, випустили свою версію народної співанки.

За словами учасниць творчого тріо, композиція мала з’явитися на світ ще минулого року, однак її запис постійно відкладався.

Цієї весни “Подоляночка” заграла абсолютно іншими барвами символізму. Після пережитих обстрілів та звільнення з окупації, співанка стала для учасниць тріо своєрідним гімном відродження та перемоги.

Весна – пробудження природи, народження нового, продовження життя. Це велика сила і потенціал, який починає розкриватися з малого и неодмінно зростає щедрими плодами. І цю весну ми чуємо такою, що неодмінно принесе перемогу світла і добра над злом і нечистю. І знаємо, яку силу несе в собі життя – життя кожного з нас, життя нашого світу,” – прокоментувала Tanya Dolya

Не дарма для візуальної частини композиції були обрані фотографії весняної природи, зроблені Маріанною Єлейко. Світлини несуть у собі настрій життя, надії та неминучого розквіту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #TANYA DOLYA
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: