Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» передав допомогу 96-ій бригаді ЗСУ

Опубліковано:
20 Травня, 2022

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» передав допомогу для військових 96-ої бригади Збройних сил України. Упродовж трьох місяців повномасштабної війни фонд активно збирає і відправляє українським захисникам усе необхідне. Передає допомогу також цивільним.

Про це розповіла заступниця керівника благодійного фонду Ліна Прокопів.

«96-та бригада ЗСУ – одні з багатьох, кому допомагає фонд Ігоря Гуди. Хлопцям, які захищають нашу державу на передовій, волонтери уже передали бронежилети, тепловізор, продукти харчування, ліки та необхідні побутові речі. Днями ще один вантаж гуманітарної допомоги отримали наші вояки на фронті. Потреби військових змінюються і зростають. Є необхідність у тактичних засобах захисту, господарському інвентарі, медичному обладнанні. Цього разу передали для 96-ї бригади радіостанцію та 20 ліжок. За ліжка дякуємо ректору Західноукраїнського національного університету Андрію Крисоватому! МИ вдячні усім, хто не втомлюється та продовжує допомагати! І дякуємо нашим захисникам за новий день, який наближує нашу перемогу! Тримаємо стрій!»,каже Ліна Прокопів.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гуда, #зсу, #ігор гуда, #твори добро
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: