Кожна крапля важлива: працівники Служби автомобільних доріг Тернопільщини стали донорами крові

Опубліковано:
19 Травня, 2022

Сьогодні кожен українець на своєму місці маленькими кроками наближає країну до перемоги.

Працівники Служби автомобільних доріг у Тернопільській області долучилися до ініціативи Укравтодор кожна крапля важлива та приєднулися до лав донорів.

Близько 7 літрів крові здали працівники Служби автомобільних доріг у Тернопільському обласному центрі служби крові. Для декого донація була першою, а частина дорожників робить це регулярно, повідомляє Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Зараз запаси використовують як для порятунку життів воїнів у місцевих лікувальних закладах, так і на передовій. Спеціальним автомобілем пакети з кров’ю доставляють у військові госпіталі.

За словами медиків з Центру, вони продовжують запасати цільну кров, плазму і тромбоцитну масу, тому кожен новий донор робить неоціненну справу. Запрошуємо долучитися і вас.

Не знаєте з чого почати? Приходьте у Тернопільський обласний центр крові з паспортом, реєструйтеся та отримуйте консультацію про підготовку до донорства.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #сад, #служба автодоріг, #Служба автомобільних доріг
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: