«Незламні мураші»: як своїм дітям пояснити, що таке війна

Опубліковано:
18 Травня, 2022

Почув по радіо, що для більшості людей проблема підібрати слова, аби пояснити своїм дітям, що таке війна і якого х@ра ці п@д@pacи приперлися нас всіх повбивати.

На мій погляд, більшість наших співвітчизників і самі не дуже усвідомлюють контекст того, що зараз відбувається. І найперша ознака – це реакція на звірства kaц@поти в Бучі та інших населених пунктах. Хто трохи щось читав з історії та літератури розуміє, що тут нічого нового не відбулося. Мock@льня поводить себе точно так само, як і всі попередні століття свого існування.

Та повернуся до наших дітей , за майбутнє яких і триває ця боротьба! Отже, й тут націоналісти для вас “придумали велосипед”. Точніше його створила дитячий письменник – Лариса Ніцой. А ми тільки видали від нашого видавництва @krylavydavets Мова про досить відому книжку для дітей “Незламні мураші”. Тут, у казці, ви чітко знайдете всі правильні слова для того, щоб коректно пояснити своїм малюкам про те чому злі дяді хочуть нас вбити і як на це треба реагувати.

“Жив собі на світі мурашиний народ. Жив і горя не знав. Працював. Та якось на нього напали сусідні мурахи, які клялися в братній любові, які казали, що вони такі мурашки, як і ви. Напали й зруйнували мурашник і щасливе життя. Проте мурашиний народ збереться на силі й вижене ворога з рідної землі. Є в казці і втрати, і подвиг, і кохання, і щасливий кінець.”

Замовляючи цю книгу у @right_comp ви підтримуєте @pravyy_sector

Поширюйте і напишіть, що ви про це думаєте.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь лабайчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: