28 катальп бігнонієвидних Нана Штамб висадили у Варшавському мікрорайоні Тернополя

Опубліковано:
17 Травня, 2022

28 катальп бігнонієвидних Нана Штамб висадили флористи на території Варшавського мікрорайону у Тернополі.

Представники будівельної компанії «Креатор-Буд» кажуть, що ця алея допоможе створити затишну атмосферу і стане одним із улюблених місць жителів мікрорайону.  

«Дерева витончені, невисокі, кулеподібні, у дорослому вигляді сягають висоти від 4-х до 6-ти метрів, діаметром 5 метрів. Форма крони дерева кулеподібна, дуже щільна. Красива алея незабаром зазеленіє розкішним листям і в їхньому затінку комфортно відпочиватимуть мешканці мікрорайону. Згодом катальпова алея на території Варшавського мікрорайону підсвічуватиметься вуличними ліхтарями. Затишна екзотична оаза стане родзинкою мікрорайону. Детальніше про інфраструктуру Варшавського мікрорайону та умови придбання квартир можна дізнатись у відділі продажу за адресою: Тернопіль, Підволочиське шосе (+38(067)620 12 02). Залишайте контакти та очікуйте на дзвінок від наших менеджерів», – розповіли у будівельній компанії.

null

Фото Креатор-Буд
null

Фото Креатор-Буд
null

Фото Креатор-Буд

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Варшавський мікрорайон, #катальпи у тернополі, #креатор-буд, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: